For studenter

 

 

Hvor kan man studere østerriksk økonomi ?

 

I Europa:

Spania
Rey Juan Carlos University tilbyr en master i østerriksk økonomi under Professor Huerta de Soto, en anerkjent østerriksk økonom. Professorene som assisterer han er blant den tyske økonomen Philipp Bagus som gav ut boken «The Tragedy of the Euro», David Howden som skrev boken «Deep Freeze» med Prof. Bagus og Juan Ramon Rallo lederen for «Instituto Juan de Mariana», en østerriksk økonomisk tenketanke i Madrid.
Studiet varer i et år og tilbys til alle som har en bachelorutdanning, uavhengig av bakgrunn. Undervisningen er hovedsaklig på spansk, men man kan levere inn arbeid på engelsk og pensumet er også tilgjengelig på engelsk.
Dette er nok det mest passende for alle studenter som er interessert i østerriksk økonomi. Ta kontakt med oss, eller med ansvarlig for kurset.

Sveits
Swiss Management Center er en akkreditert institusjon som tilbyr en doktorgrad i økonomi, hvor man både lærer perspektivet til samfunnsøkonomi slik den læres ved de fleste skoler og den østerrikske skolen. Skolen tilbyr nettstudier. Les mer.

For en fullstendig liste se mises wiki.

Kan dere hjelpe meg med en bachelor/masteroppgave ?

Vi kan sikkert gi deg tips til hva du skal undersøke, hvilket materiale som eksisterer som dekker det, vise tekstutkast til passende personer eller gi deg forslag til temaer som enda ikke er dekket. Alle samfunnsvitere er velkommen og naturvitere til den grad det kan være relevante.

Legg igjen en kommentar